Cămăși la comandă

Afiseaza: 1-34 din 34 produse

 Filtre

Selectia ta:

Rating: Peste 0 stele ×
Cămăși la comandă - cu o experiență de peste 30 de ani în realizarea cămășilor la comandă, croitorii noștri vă vor realiza, de la zero, cămășile unice pe care le căutați. Totul personalizat până la cel mai mic detaliu.

Cămăși cu ac pin, cămăși de clubbing sau de mire. Cămăși cu manșete duble sau simple sau pe butoni. Niciun model nu este prea greu de realizat pentru croitorii SPREZZA.

Cămășile SPREZZA by Dragoș Săndulache sunt din: mătase, bumbac egiptean, in sau mix între bumbac și mătase.
 

Cămăși bărbați, la comandă, din bumbac egiptean


Croitoria noastră oferă o gamă completă de cămăşi la comandă, bespoke, pentru bărbaţi, realizate cu măiestrie şi atenţie la detalii. Fiecare cămaşă este confecţionată individual, astfel încât să se potrivească perfect siluetei dvs. şi să reflecte personalitatea şi stilul dvs. unic.

Materialele folosite pentru confecţionarea cămăşilor noastre bespoke sunt de cea mai bună calitate, astfel încât să garanteze durabilitatea şi confortul. De asemenea, oferim o gamă largă de culori şi modele, astfel încât să puteţi alege ceea ce vi se potriveşte cel mai bine.
 

Cămăși bărbați, la comandă, din bumbac egiptean


Din punctul de vedere al croitorului, fiecare cămaşă bespoke este confecţionată cu mare atenţie la detalii, astfel încât să garanteze un aspect perfect şi o tăietură precisă. De asemenea, fiecare cămaşă bespoke este verificată şi finisată manual, astfel încât să garanteze o calitate superioară.

Din punctul de vedere al design-erului, cămăşile noastre bespoke sunt create astfel încât să reflecte stilul şi eleganţa, combinând elemente moderne cu detalii clasice. Acestea sunt perfecte pentru bărbaţii care doresc să se afirme prin stilul lor şi să transmită profesionalism şi autoritate în mediul de afaceri.

Alegeţi acum o cămaşă bespoke de la noi şi bucuraţi-vă de stilul şi eleganţa sa, care vă vor face să vă faceţi remarcaţi în mediul de afaceri.

Suport clienti Pe bază de programare: 10:00 - 20:00

0756789874 0769555511 sandulache_dragos@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!