Costume la comandă

Afiseaza: 1-34 din 34 produse

 Filtre
Categoria "costume la comanda" reprezintă o alegere perfectă pentru acei oameni de afaceri care doresc să fie mereu la înălţime şi să transmită profesionalism şi autoritate prin aspectul lor. În această categorie veţi găsi costume realizate la comandă, care vor fi adaptate perfect nevoilor şi preferinţelor dvs.

Fie că preferaţi un COSTUM clasic sau unul cu detalii moderne şi originale, noi vă oferim posibilitatea de a vă crea un costum unic şi personalizat total. Toate costumele sunt confecţionate din materiale de cea mai bună calitate şi sunt realizate cu atenţie la detalii, astfel încât să vă ofere un confort maxim în timpul zilei de lucru.

Vă oferim o gamă largă de opţiuni, de la culori şi modele la tăieturi şi accesorii, astfel încât să puteţi alege costumul care se potriveşte cel mai bine stilului dvs. şi care vă va ajuta să vă faceţi remarcaţi în mediul de afaceri.

Nu mai pierdeţi timp şi investiţi într-un costum realizat la comandă, care să vă reprezinte cu stil şi eleganţă în orice situaţie. Alegeţi acum şi veți arăta cel mai bine în mediul de afaceri!
 

Costume la comandă - costume din cele mai fine materiale din Europa.


Costumele business sunt realizate la comandă, de croitori cu peste 40 de ani de experiență. De asemenea, toate costumele sunt personalizate cu numele clientului.

De la material și până la ață și nasturi, totul este ales de client împreună cu consultantul său SPREZZA.

Suport clienti Pe bază de programare: 10:00 - 20:00

0756789874 0769555511 sandulache_dragos@yahoo.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!